Over ons

Zaltbommel is sinds zaterdag 3 juni 2017 weer een winkel rijker. Deze keer niet in de stad zelf maar op het bedrijventerrein Van Voordenpark met uitzicht op de A2. Het bedrijf is gehuisvest in het pand Van Voordenpark nr. 16.

De naam a2keukenoutlet is dus niet zo maar gekozen.

Het bedrijf wordt gerund door Kees van Rooij. Hij is zo’n drie maanden geleden op zoek gegaan naar een juiste locatie en na deze gevonden te hebben kon hij starten met de voorbereidingen voor de opening.

Het outlet-principe is dat van kopen, afrekenen en meenemen. Bij een rondgang door de diverse ruimten van het bedrijfspand valt meteen het grote aanbod op. Nieuwe keukens die nog in de plastic verpakking zitten en waarvan de kasten reeds zijn voorgemonteerd. Het gaat hier dus niet om bouwpakketten. Montage door A2keukenoutlet is ook mogelijk.

Kastdeuren zijn voorzien van soft close deurdempers voor het zacht en geruisloos sluiten van de deur. De keukenfronten vallen op door de zachte kleurdessins.

De afmetingen van de keukenblokken variëren van 1.80 tot 3.30 meter. De prijzen hiervan lopen uiteen van vier- tot zeshonderd euro exclusief apparatuur. Spoelbakken in de keukenbladen zijn van het topmerk Reginox. Alle keukens zijn afkomstig uit het gebied rondom de Duitse stad Hiddenhausen.

Alle bekende merken zoals Zanussi, Gorenje/Atag, AEG, Zanker en vele andere zijn er te vinden.
Koelkasten, losse kookplaten voor keramisch, inductie of gas in allerlei prijsklassen zijn voorradig. Combi-stoofovens worden aangeboden met dertig tot zeventig procent korting op de adviesprijs. Afzuigkappen met directe afvoer en recirculatiekappen, alle AEG vaatwasmachines, zowel inbouw als vrijstaand worden tegen de scherpe prijs van 399 euro aangeboden. Op alle aankopen is de wettelijk voorgeschreven leveranciersgarantie van twee jaar van toepassing.

A2keukenoutlet is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur en zaterdags van 10:00 tot 16:00 uur.

Bron: Het Kontakt